...

HaiHui in Namibia

Categoria: HaiHui Explorator

Detalii HaiHui

Pret: 1799 euro

Perioada: 31 Jul 2024 - 15 Aug 2024

Destinatie: Namibia

Numar locuri: 18

Servicii incluse: Bilete avion București - Windhoek si retur. Bagaj de mana mic (40 × 30 × 20 cm) si mare (55 x 40 x 23 cm), taxe aeroport. Toate nopțile de cazare, camere duble. Tur lider voios.

Servicii neincluse: Intrările la obiective. Cheltuieli personale. Masina inchiriata si benzina 299 euro Mesele, in afara de cele incluse in program.

Intro excursie

Namibia, poate cea mai frumoasă tara din Africa și locul unde solitudinea te va lovi la tot pasul, e acum atât de aproape de tine. Pregătit să lași urme in dunele cu nisip tricolor? Să te întâlnești cu leoparzii, să iei prânzul la ferma crocodililor și să ai parte de un safari de neuitat? În august, o nouă lume ni se deschide: triburi indigene, celebrul Etosha Park și seri cu un apus de vis.🌞

Descriere excursie si itinerariu

🌎 Program detaliat:
📷 Ziua 1. Miercuri, 31 iulie: Zbor București – Windhoek (2 escale)
Plecam din Bucuresti de dimineata si ajungem in Windhoek a doua zi spre seară.

📷 Ziua 2. Joi, 1 august: Windhoek
Ajungem în Windhoek seara. Mergem spre cazare si ne incărcăm cu energie pentru zilele minunate ce ne așteaptă.
🏠 Cazare Town Lodge Windhoek, Camere duble, fara mic dejun sau similar

📷 Ziua 3. Vineri, 2 august: Keetmanshoop
După micul dejun plecam către Keetmanshoop.
Mergem sa vedem pădurea de copaci Quiver Trees după-amiaza.
🏠Cazare,Quiver Inn House, Camere duble si twin, fara mic dejun inclus sau similar.

📷 Ziua 4. Sambata, 3 august: Fish Canyon
Ne trezim dimineața și după micul dejun pornim spre Fish Canyon, pe un drum de aproximativ 2,5 ore. Fish Canyon e cel mai mare canion din Africa și al doilea cel mai mare din lume. Ne rezervăm liniștiți 2 ore pentru viewpoint și scurta drumeție la marginea cantonului pentru poze și peisaje extrem de frumoase.
Pe drum către canion oprim și la o degustare de alcool-:))
Ulterior, pornim către coloratul oraș german Luderitz, cunoscut pentru arhitectura sa Art Deco germană care se remarcă prin stilul unic, atipic și culorile pline de viață, neobișnuite ale clădirilor sale.
🏠 Cazare Nest Hotel, Luderitz, camere duble și twin, mic dejun Inclus

📷 Ziua 5. Duminica, 4 august: Kolmanskop si drum catre Sossusvlei
Dimineața mergem la un tur cu barca către Insula Halifax.
După prânz mergem către Kolmalskop, orașul- fantomă, cândva foarte bogat, devenit acum o destinație turistică plină de mister. Va fi o aventură să rătăcim pe drumurile sale pustii, să vedem casele acoperite aproape în întregime de nisipurile deșertului și să simțim , totuși, ecoul viu al unui oraș demult apus.
Dupa amiaza ne așteaptă un drum de 5 ore pana la o ferma unde ne așteaptă o surpriza.
🏠 Cazare Burgsdorf Guest Farm, camere twin, mic dejun inclus sau similar

📷 Ziua 6. Luni, 5 august: Sossusvlei
Plecam de dimineață către parc, unde avem o zi întreaga pentru a descoperi Duna 45 și Deadvlei.
Ne așteaptă o zi plină printre dune, plimbări prin nisipurile fierbinți, frumos colorate.
Duna 45, o superbă dună stelară, compusă din nisip vechi de 5 milioane de ani, care oferă o imagine demnă de văzut (și fotografiat!) tocmai spre apus, când o parte a dunei rămâne în umbră, în timp ce cealaltă este încă scăldată în lumina soarelui.
Putem rămâne în parc pana înainte de apus, dar trebuie sa fim la ieșirea din parc în momentul în care soare apune.
🏠 Cazare: Desert Quiver Camp, camere duble, fara mic dejun sau similar.

📷 Ziua 7. Marti, 6 august: Walvis Bay
Plecam dimineață către Oceanul Atlantic, pe un drum parca desprins din filmele cu peisaje selenare. Facem cam 6 ore până la Atlantic, în Walvis Bay.
🏠Cazare : Kleines Nest camere duble, mic dejun inclus, Walvis Bay

📷 Ziua 8. Miercuri, 7 august: Cayac Pelican Point sau Sandwich Harbour.
Astăzi avem 2 posibilități sa mergem pe dune sau cu caiacul pe mare, jumătate de zi, bucurându-ne de turul Pelican Point Caiac.
Al doilea tur este prin parcul Naukluft, bucurându-ne de o experiență unică de condus în Sandwich Harbour. O excursie cu mașini 4X4 prin uriașele dune de nisip care se întâlnesc cu oceanul, creând, astfel imagini ce ne lasă, pur si simplu cu respirația tăiată.
Sau putem sa le facem pe amândouă-:)
🏠Cazare : Kleines Nest camere duble, mic dejun inclus, Walvis Bay

📷 Ziua 9. Joi, 8 august: Swakopmund
Astăzi petrecem jumătate de zi bucurându-ne de un tur in favele de la marginea orașului.
Seara liberă o petrecem în Swakopmund, frumosul orășel cu o evidentă influență germană. Vom vedea aici străzi cu denumire germane și chiar putem auzi vorbindu-se limba germană de către o parte din locuitori.
🏠 Cazare: The Mole Guesthouse, Swakopmund camere duble, mic dejun inclus

📷 Ziua 10. Vineri, 9 august: Skeleton Coast
Mergem la Cape Cross, care găzduiește una dintre cele mai mari colonii de foci din lume. Avem bucuria să vedem de aproape aceste minunate mamifere, dar nu zăbovim prea mult, pentru că ne așteaptă Skeleton Coast,cel mai mare cimitir de nave din lume. Așa numita Coastă a Scheletului se întinde pe o suprafață de 40 km lățime și 500 km lungime și adăpostește resturile vaselor naufragiate.
Pe drum, vom avea ocazia sa vedem locuri sălbatice, unde vom avea ocazia să vedem căsuțele simple din lut ale localnicilor, elefanți plimbandu-se leneș pe drumuri, girafe privindu-ne curioase, zebra jucăușe și o minunăție de peisaj ce îmbină mediul stâncos, arid, cu verdele proaspăt al vegetației.
După amiaza ajungem în zona Damara, vizitam tribul Damara și muzeul in aer liber, unde putem afla mai multe despre istoria acestui trib.
🏠Cazare: Igowati Country Hotel Khorixas , camere duble fără mic dejun inclus.

📷 Ziua 11. Sambata, 10 august: Vizită Trib Himba si Vizita la Cheetah Park
Vizită Trib Himba si Vizita la Cheetah Park
Astăzi avem parte de o experiență culturală uluitoare și facem cunoștință cu unul dintre ultimele triburi indigene semi-nomadice din lume. Încheiem ziua cu o vizită la Cheetah Park, unde ne „împrietenim” cu leoparzii zonei.
🏠 Cazare: Kaoko Bush Lodge , camere duble, mic dejun inclus sau similar.

📷 Ziua 10. Duminica, 11 august: Safari Etosha Park
Astăzi ne transformăm în mici exploratori și pornim într-un safari unic, în Etosha Park (prin traducere din limba Bantu, “marele loc alb”, lucru datorat unei largi întinderi de sare, care poate fi vazută chiar din spațiu.) Ne dăm întâlnire fcu peste 114 specii de mamifere și 340 de specii de păsări.
🏠 Cazare: Munsterland Guest Farm , camere duble, mic dejun inclus și cina sau similar

📷 Ziua 11. Luni, 12 august: Cheetah Conservation Fund
Dimineața plecăm către Cheetah Conservation Fund, o organizație ce se ocupă cu protejarea leoparzilor.
La ora 08:00, vizităm ferma și participăm la un Cheetah Run, pentru a putea observa îndeaproape viața acestor feline impresionante. Astăzi este zi de trekking și safari. 😊
Tot astăzi, vom avea parte de un prânz atipic – în mijlocul fermei de crocodili.
După-amiaza o petrecem liberi, prin oraș.
🏠 Cazare Out of Africa, Otjiwarongo, camere duble, sau similar

📷 Ziua 12. Marti, 13 august: Drumetie Waterberg Plateau și trib Ovaherero
După micul dejun schimbam orașul și mergem sa cunoaștem un trib nou, facem și o drumeție spre un platou ce oferă o priveliște de ansamblu asupra savanei.
🏠 Cazare Out of Africa, Otjiwarongo, camere duble, sau similar

📷 Ziua 13. Miercuri, 14 august-Windhoek
Meregm către capitala țării pentru o ultima zi in Namibia și depanam amintiri la o bere artizanala.
🏠 Cazare Town Lodge Windhoek, Camere duble, fara mic dejun sau similar

📷 Ziua 14, Joi 15 august: Namibia-București (2 escale)
Astăzi ne luăm rămas bun de la Namibia, care ne-a fost, pe de-o potrivă casă, cât și o importantă lecție de cultură, omenie și geografie.
Ajungem pe 16 august seara in București

Hai, vii? De ce sa platesti mai mult si sa vezi mai putin?

Traseu

Windhoek - Kolmanskop - Luderitz - Sossuvlei - Cayac Pelican Point - Sandwich Harbour - Skeleton Coast - Trib Himba - Cheetah Park - Etosha Park - Cheetah Conservation Fund

HaiHui

4 experiente inedite

01.

Kolmalskop

Lasa-te vrăjit de misterul acestui oraș pustiu, cu aer enigmatic.

02.

Duna 45

Bucură-te de un apus ca în filme pe culmile frumoasei dune 45.

03.

Skeleton Coast

Coasta Scheletului iti oferă experiente de neuitat: mii de vase naufragiate, cea mai mare colonie de foci,satul pescăresc Torra Bay. Toate te vor lăsa fără grai.

04.

Etosha Park

Un safari unic în care vei descoperi numeroase specii de mamifere si de păsări.

HaiHui

Sfaturi calatorie

Intrarea in Namibia se face cu pasaport si viza, care se obtine direct in aeroport la sosire. Nu mai exista restrictii COVID. Informatii precontractuale: - Principalele caracteristici ale serviciilor de calatorie 1. Destinatia: Namibia, 31 iulie plecare din București, 15 iulie plecarea din Namibia. 2. Mijloace de transport: avion. 3. Locatie: Hotel, camere duble, 13 nopti de cazare. 4. Nr minim de pers: 18. 5. In cazul in care calatorul opteaza pentru incetarea contractului, agentia de turism organizatoare ramburseaza toate platile efectuate de catre sau pe seama calatorului, in termen de 14 zile de la data incetarii contractului. 6. Călătorul este asigurat pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de acesta, in cazul insolvabilitatii sau falimentului Agentiei, la Societatea de Asigurare OMNIASIG. 7.Călătorul are dreptul sa poata incheia asigurari facultative pentru asistenta in caz de boala, accident, etc. In cazul in care Calatorul invoca ca motiv al incetarii unilaterale a contractului motive medicale, rambursarea pachetului de servicii turistice se va face de catre compania de asigurare, daca calatorul a incheiat o astfel de asigurare storno. 8. Călătoria sau vacanța nu este adaptată pentru persoanele cu mobilitate redusă.
HaiHui

Metode de plata

Suma de 1799 euro se plătește integral până la data de 20 februarie 2024. Pentru plata in tranșe pretul este de 2099 euro după cum urmează: Avans 1000 euro până pe 8 februarie 2024 💸Transa 1: 400 euro până pe 1 aprilie 💸Transa 2: 400 euro până pe 1 mai 💸Transa 3: 299 euro până la 1 iunie Prețul este garantat in momentul platii ❗
HaiHui

Alte excursii recomandate

HaiHui in Kenya

1499 euro

05 Jul 2024 - 20 Jul 2024

HaiHui în Japonia

1799 euro

06 Jun 2024 - 22 Jun 2024

HaiHui in Islanda

999 euro

29 May 2024 - 08 Jun 2024

Hai vii cu noi ?

Rezerva loc in excursie